Toni Cetinski pomaže obolele od karcinoma dojke

Toni Cetinski će 5. marta održati veliki solistički koncert u Kombank areni u Beogradu. Osim muzičkog, ovaj koncert imaće i humanitarni karakter.

Toni i organizator koncerta Music Star Production odlučili su da od svake prodate ulaznice doniraju novac u vrednosti jednog evra udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke Budimo zajedno.

Udruženje Budimo Zajedno – Beograd, osnovale su žene koje su i same prošle kroz rak dojke. Zalažemo se da ženama koje su se suočile sa karcinomom dojke pružimo psihološku, iskustveno emotivnu i druge vidove podrške, a takođe kroz različite aktivnosti radimo na podizanju svesti u javnosti o značaju prevencije ove teške bolesti. Žene treba da znaju da nisu same kada se suoče sa bolešću, da smo tu za njih ali i da svojim kćerima, sestrama, majkama… kažemo da redovan pregled čuva njihovo zdravlja – kaže predsednica udruženja Lukić Jasmina.

 

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273