Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Toni Cetinski još jednom oduševio Zrenjanince | Nostalgija.com

Toni Cetinski još jednom oduševio Zrenjanince

Pred više od 15.000 posetilaca novootvorenog Aviv Parka u Zrenjaninu, Toni Cetinski je održao koncert za pamćenje.

Zrenjaninci su oduševljeno pozdravili izlazak popularnog pevača na scenu i sve numere su ispratili pevanjem i plesanjem. Toni je skoro dva sata ređao hitove, i kako je i obećao, priredio je zrenjaninskoj publici emotivno i euforično veče, koje se završilo spektakularnim vatrometom.

toni.jpg2_-660x439

Tokom susreta sa novinarima u novom zrenjaninskom ritejl parku, Toni Cetinski je rekao da je njegova omiljena zabava odlazak u bioskop, kao i da uživa u šopingu, a da mu u izboru garderobe najviše pomažu kum i njegova supruga.

Kao i na mnogim drugim koncertima, sa Tonijem je u Zrenjaninu bila i njegova supruga Dubravka, koja mu je najveća inspiracija i emotivna podrška.

toni.jpg3_-660x440

Popularni pevač najavio je fanovima da će njegov sledeći album izaći u februaru naredne godine, kao poklon partneru, a Beograđani će već u martu imati priliku da čuju nove pesme, kada kreće regionalna turneja.

toni1

Zrenjaninska publika potvrdila je još jednom da joj je Toni Cetinski jedan od omiljenih izvođača, a i Toni je pokazao da je Zrenjanin mesto u kojem voli da nastupa.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273