Toni Cetinski četvrti put u beogradskoj Areni

Jedan od retkih izvođača koji će četvrti put nastupiti u beogradskoj Kombank areni, hrvatski pevač Toni Cetinski pred beogradskom publikom biće 5. marta 2016. godine.

Omiljen u celom regionu, pa tako i kod publike u Beogradu, Toni Cetinski najavljuje spektakularan nastup, a on do sada nije izneverio svoja obećanja.

Koncert u organizaciji kuće „Music Star Production“ biće održan 5. marta 2016. godine sa početkom u 20 časova.

Toni će na binu Kombank arene izaći s proširenim muzičkim sastavom, te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su „23. prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Ako to se zove ljubav“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Kad žena zavoli“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“, izvesti i neke svoje stare pesme koje publika nije imala priliku dugo da čuje, kao i neke pesme sa novog albuma koji stiže uskoro.

Toni-Cetinski-f3

Energija po kojoj je Toni Cetinski poznat svojevrsna je pozivnica ljubiteljima pop zvuka da ne propuste koncert koji će, kako organizatori navode, sigurno svima ostati u lepom sećanju.

Ulaznice se mogu kupiti preko Eventim mreže po cenama od 1.900 dinara za nivo 400 i 2.300 dinara za fan pit i nivo 200 (druga kategorija), do 2.600 dinara za nivo 200 (prva kategorija).

Izvor: RTS


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273