Teodorina bolna ispovest (2. deo): Moja majka je bila u hrvatskom zatvoru, Hrvati su hteli da je ubiju!

Teodora Radojičić je prvo šokirala javnost pričom o ocu, koji ju je vodio na abortus i posle je se odrekao, a zatim je usledila njena još jedna šokantna priča u Parovima.

Pobednica rijalitija Snajke i takmičarka u Parovima, tokom poligrafskog ispitivanja je odgovarala i na pitanja koja se tiču njene majke, iako je Teodora dugo nije videla. Pri tome je i recitovala pesmu koja je upućena mami, posle čega su skoro svi plakali u Parovima.

A evo i njenog bolnog svedočenja:

“Kada sam krenula u sedmi razred, majka mi je saopštila da odlazi na put od dva dana. Ostavila mi je nešto novca u stanu i otišla. Kako je prošlo više od nedelju dana od njenog odlaska, potražila sam je kod njene prijateljice koja je navodno otputovala sa njom. Kada je videla u kakvom sam stanju, priznala mi je da je moja majka uhapšena i da je u zatvoru u Hrvatskoj. Sarađivala je s Albancima i bila je uhapšena zbog prodaje droge”, rekla je Teodora i nastavila:

“Otac je za to vreme bio sa drugom ženom jer ga je moja majka prevarila sa jednim imućnim muškarcem. Posle nekoliko godina, majku su iz zatvora u Hrvatskoj prebacili u Požarevac. Zajedno sa bakom, dedom i bratom sam otišla da je posetim. Nisam je prepoznala. Videla joj se tuga i izmučenost u očima. Ispričala mi je kako su pokušali da je ubiju u zatvoru u Hrvatskoj, i to više puta”.

loading...