Tajči proslavila 16. godina ljubavi

Juče je za Tatjanu Kameron poznatu kao Tajči bio poseban dan, pošto je proslavila 16. godišnjicu braka s Metjuom Kameronom.

Kako sama kaže ljubav i nakon 16. godina neguje s istim žarom, romantičnim iznenađenjima i nežnostima. Svoju sreću podelila je s obožavaocima na društvenim mrežama, gde je Metjuu napisala nežnu poruku.

Osećam se zahvalno za naših 16 godina dobrih, loših stvari i onih između. Učinimo još puno toga zajedno, ja sam spremna – napisala je 45-godišnja pevačica na svom FB profilu.

Posle karijere u Jugoslaviji, Tajči je sreću i ljubav pronašla u Americi, a sa Metjuom ima tri sina: 13- godišnjeg Dantea, 12-godišnjeg Ivana i 9-godišnjeg Blejza.

tajci

Tajči se bavi pevanjem duhovne muzike i često nastupa u crkvama. Smatra da je ostvarila san jer je u SAD-u održala hiljadu gospel koncerata.

tajci (1)

Posebno je ponosna i što je pokrenula svoj kanal na Jutjubu i popularnu emisiju ‘Waking up in America’ u kojoj su joj brojni uspešni Amerikanci otvorili dušu. Takođe bračni par poseduje i studio za snimanje muzike.

Foto: Hello
Izvor: Hello

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273