SVET u novom broju otkriva: Kebina ćerka Ina slavi punoletstvo, od oca ni čestitka ni poklon!

Ina Jevremović, ćerka Dragana Kojića Kebe i Ljiljane Jevremović, svoj 18. rođendan, kao sve i prethodne, proslaviće bez oca i njegovog poklona.

“Ina će za najbolje prijatelje organizovati žurku narednog vikenda, ali Keba neće doći. Ne zato što nije dobrodošao, već zato što ćerku nikada nije želeo ni da upozna. I dok stalno ističe roditeljsku ljubav prema Nataši i Igoru, koje je dobio u braku sa suprugom Oljom, za Inu, koju je rodila tekstopisac Ljiljana Jevremović, ne želi ni da čuje. Ina je, naravno, mnogo povređena zbog toga i duboko pati otkako je postala svesna da joj je on tata. Baš iz tog razloga ona je zabranila da se na žurki punoletstva puštaju Kebine pesme. Volela bi da joj na rođendan dođu brat i sestra po ocu Igor i Nataša, ali ni od toga nema ništa“, kaže naš izvor, i dodaje da će njena majka Ljiljana taj jubilej proslaviti u Vršcu sa rođacima i kumovima, a ćerku ostaviti da se provodi sa društvom.

SVE O KEBINOJ ĆERKI SA LJILJOM JEVREMOVIĆ I O TOME KAKO OTAC KEBA I BRAT I SESTRA POSTUPAJU PREMA NJOJ SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI JOŠ SAMO DVA DANA!

loading...