Sve bolje: Marinko Madžgalj odbio lečenje u Nemačkoj

Glumac ne želi da ode na pregled kod dr Nadežde Basare, koja je izlečila Dejana Pantelića, već se prepustio lekarima u Srbiji i alternativnoj medicini

Marinko Madžgalj, koji boluje od raka pankreasa, nije hteo da ode u Nemačku na lečenje, već je svoju borbu za ozdravljenje prepustio doktorima u Srbiji. On je počeo da koristi i alternativnu medicinu i svakim danom mu je sve bolje.

Glumac i član grupe Flamingosi letos je imao dve operacije pankreasa u KBC Bežanijska kosa, od čega se uspešno oporavlja.

Marinko je nabacio nekoliko kilograma koje je izgubio poslednjih meseci. Prijatelji su ga savetovali da ode na pregled kod čuvene doktorke Nadežde Basare, jedne od najvećih stručnjaka za transplantaciju matičnih ćelija u Nemačkoj i Evropi, ali je to odbio. Lečenje je nastavio u Srbiji, koristiće tradicionalnu i alternativnu medicinu. Dobro je podneo terapiju i oseća se bolje – kaže izvor Kurira blizak glumcu.

Inače, doktorka Basara je pomogla voditelju Dejanu Panteliću, koji je takođe bolovao od karcinoma, ali se Marinko odlučio da pokuša da se na drugi način izbori sa svojim problemom.

Marinko trenutno kontaktira samo s nekoliko kolega. U poseti mu je bila Dubravka Mijatović s njihovom ćerkom. O njemu najviše brine devojka Lana, koja se ne odvaja od njega. Glumac je dobre volje i veruje da će iz bitke izaći kao pobednik – zaključuje naš sagovornik.

Pozvali smo Marinka, ali se nije javljao. Pre nekoliko meseci oglasio se na Fejsu.

Hvala vam na svakoj napisanoj reči i željama za brzo ozdravljenje. Potrudiću se da što pre zaigram na sceni, stanem pred filmsku i TV kameru i ponovo budem sa svima vama. A i zapevam! Voli vas sve vaš Maki – napisao je glumac u statusu na društvenoj mreži.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273