Svakoj mami je njeno čedo najbolje: Ljilja Blagojević pljuje TLZP jer su odbili njenu Kalinu

Ljiljana Blagojević pljuje šou „Tvoje lice zvuči poznato“ zato što u njemu ne učestvuje njena ćerka Kalina Kovačević, koja na audiciji nije zadovoljila kriterijume producenata

Iznervirani negativnim stavom slavne glumice, koji pokazuje na društvenim mrežama, produkcija Emoušn, koja stoji iza ovog uspešnog projekta, objavila je snimak s kastinga na kojem nije prošla Kalina. Mlada glumica je imitirala Aleksandru Radović, izvodeći njenu pesmu „Kao so u moru“, ali nije uspela da se nađe među deset učesnika popularnog šoua.

Ljiljana je, verovatno besna što su umesto njene ćerke mesto u šouu zauzele druge poznate ličnosti, posle prve epizode oplela po TLZP na Tviteru.

To je jeftina zabava i zaglupljuje – ocenila je poznata glumica, a zatim dodala: – Moglo je sve to s drugim učesnicima, ovako je lakrdija. Šteta.

Iz ovog statusa bilo je jasno da joj se ne dopadaju učesnici, ali nije navela na koga konkretno misli. Sigurno je da smatra da bi njena ćerka to mnogo bolje uradila.
Inače, Ljiljana Blagojević je podelila i tvit svoje prijateljice Biljane Lukić, koja je bila konkretnija:

– Veoma mi je porazno staviti Ivanu Peters i Daru Bubamaru u isti koš, tako se briše granica između neba i zemlje, nauštrb neba.

Podsetimo, u trećoj sezoni šoua takmiče se pevači Nikola Rokvić, Katarina Ostojić Kaja, Ivana Peters, Dara Bubamara, Daniel Kajmakoski, Slavica Ćukteraš i Halid Muslimović, voditeljka Ana Grubin, glumac Bogoljub Mitić i stendap komičar Neša Bridžis.

Izvor: Informer


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273