Svadba Severine i Igora od 52.000 evra

Obezbeđenje u velikom broju trebalo bi da se pobrine da niko od medija ne uđe nepozvan, a biće i strogo zabranjeno i korišćenje mobilnih telefona kao i postavljanje fotografija na društvenim mrežama

„Mislila je da je zemljotrtes, a on da vidi fatamorganu! Nije bilo ni jedno ni drugo. Bila je to ljubav“, piše na pozivnici za najveću balkansku svadbu koja će sesledeće nedelje održati u hotelu Crowne Plaza. Pozivnica je dizajnirana kaoulaznica za pozorišnu predstavu sa Severinom Vučković i Igorom Kojićem u glavnim ulogama, piše Jutranji.hr.

U nadi da će kritike biti dobre, nisu ništa prepustili slučaju pa je u organizacijislavlja navodno angažovan i slovenački reditelj Tomaž Pandur, koji je sa pevačicom već sarađivao pre dve godine na njenoj turneji „Dobrodošao u klub“.

Ta turneja je bila zamišljena kao scenska bajka u četiri čina, za razliku od svadbe koja će biti romantična komedija od jednog čina. To, uostalom, i stoji na pozivnici na kojoj je što na ćirilici, što na latinici napisano: „Moje srpsko venčanje“. Ispod velikog naslova stoji kako će se svečana premijera održati u nedelju 22. 11. od 17 sati, a glavne će uloge u romantičnoj komediji s pljeskavicama, kajmakom i lukom imati Severina kao mlada i Igor kao mladoženja.

spek-seve-600

Severina, 43-godišnja mlada i njen 15 godina mlađi suprug na svadbu su pozvali oko 500 ljudi koje su putem pozivnica obavestili i da je „zabranjeno falsifikovanje, preprodaja, unošenje semenki i pirotehničkih sredstava i objavljivanje slika na Fejsu. Podržava se pesma, ples i preterana konzumacija hrane i pića. Dobrodošla je i po koja psovka iz milošte. Svojim dolaskom pristajete da budete fotografisani, snimani i objavljivani“.

Severina će na svadbi zablistati u raskošnoj beloj venčanici Matije Vuice, a Igor bi trebalo da se pojavi u elegantnom sivom odelu. Sao svadbu bračni par će platiti 52.000 evra. Svadbena večera će po gostu koštati 70 evra. Stotinjak gostiju prespavaće u hotelu, što će mladu i mladoženju koštati 170 evra po osobi. U hotelu će prvu bračnu noć provesti i mladenci, ali je vlasnik hotela odlučio da ih časti, pa neće morati da izdvoje 700 evra, koliko bi ih koštao boravak u raskošnom apartmanu. Ispred hotela biće postavljen crveni tepih, a svadbena torta će imati pet spratova.

Uz članove porodice sve najbolje Severini i Igoru poželeće Nada Topčagić, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Tanja Savić, Lepa Brena i Boba Živojinović, Šaban Šaulić… Svadba će biti dobro obezbeđena i trebalo bi da niko od medija ne uđe nepozvan, a biće strogo zabranjeno i korićenje mobilnih telefona i postavljanje fotki na društvene mreže.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273