Svadba na 80. rođendan – Tozovac: Ne mogu da živim bez moje Mime

Ženim se na moj 80. rođendan. Moja izabranica i ja smo trideset pet godina u ljubavi. Mnogo se volimo. Mi već imamo najlepši brak na svetu, kaže legendarni pevač.

Predrag Živković Tozovac (80) i njegova dve decenije mlađa emotivna partnerka Emilija (Mima) (60) rešili su da pred matičarem krunišu svoju trideset pet godina dugu ljubav. To će, kako pevač kaže, učiniti 22. januara ove godine.

Tozovac foto V Lalic

Venčaćemo se u krugu najbližih prijatelja, na naš diskretan način. Ne želim da pravim cirkus od svog života, u ovim godinama – objašnjava Tozovac, koji će na svom venčanju napuniti 80 godina.

Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često voli da kaže: „Živim život punim plućima i u ovim godinama“, iako je u staračkom domu. Ja se slažem s njom – kaže za „Blic“ Tozovac i dodaje da ne voli da posećuje prijatelje u staračkim domovima.

Kada odu u dom za stare, tada im treba medicinska nega i ne trebaju im prijatelji da ih obilaze. Ja ne bih voleo da mene iko posećuje u takvim uslovima. U ovim godinama nigde mi se ne ide, ne putuje mi se… Dovoljna mi je moja Mima i ljubav koju imamo – kaže Tozovac, još uvek zaljubljen u svoju dragu.

96e4590e9c8ca00851b26a35c124326a

Pevač, koji ima dva vanbračna sina, kaže da se u buduću suprugu zaljubio na prvi pogled.

Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu „Mima“, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija – kaže Tozovac za „Blic“.

Beogradskom čaršijom i dalje kruže priče kako je Predrag Živković Tozovac ljubio mnoge lepotice, između ostalih i Biljanu Ristić, a posle nebrojenih avantura, Mima je osvojila njegovo srce.

Iako je sa Mimom proživeo skoro četiri decenije života, naslednika nisu dobili. Tako je, kaže, sudbina htela.

Nikada nisam rekao nažalost. Bavio sam se svojom sudbinom. Opterećeni svakodnevno crnim mislima, zaboravljamo da se bavimo sudbinom, a tu je ključ svega – kaže Tozovac.

Autor: Vesna Đorđević
Foto: V. Lalić
Izvor: Blic

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273