Suzana Mančić oduševljena: seks posle orošavanja vagine je fantastičan

Popularna voditeljka Suzana Mančić šokirala je javnost kada je ispričala da redovno odlazi u jednu banju kako bi se podvrgla tretmanu orošavanja vagine.

Iako je mnogima to bilo čudno, Mančićeva ne krije zadovoljstvo, a otkriva da je seks posle tog tretmana fenomenalan i da će sigurno ponovo svoju vaginu ispirati lekovitom mineralnom vodom.

21_1000x0

Mom Simi je to dobro, zadovoljan je posle toga. Fantastično nam bude posle orošavanja u krevetu. Prezadovoljan je Simica, i to je bitno. Nisam skoro bila, ali ću ponovo ići u Vrnjačku banju na to. Sve ljude koje zanima kako to izgleda, neka odu i probaju. Vrlo je prijatan sam proces i nije nikakva mudrost. Žena se apsolutno dobro oseća posle toga i progleda kao mače. Progleda od miline – rekla je Suzana za „Alo!“. Ovom prilikom, voditeljka je otkrila da zajedno sa izabranikom Simonom Ocomokosom u porodičnom domu organizuje privatne proslave na kojima se društvo provodi do jutra.

Simon i ja veoma često pravimo proslave kod mene u stanu. Sutra uveče organizujemo jednu veliku tresku kod kuće, tako da će on biti u ulozi domaćina. To izgleda fenomenalno, muzika, pevanje i igranje. Naravno da popijemo malo. Ali obično znamo granicu, a kod mene se i uvek dobro jede, jer kuvam fantastično. Svi se vesele – ističe voditeljka. Mančićeva je planirala da ode u penziju, ali se zbog jednog projekta predomislila.

Iskreno, razmišljala sam da se penzionišem i odem sa javne scene, ali đavo mi ne da mira. Uvek u životu treba imati nove izazove. Započela sam novu emisiju na „KCN televiziji“ koja nosi naziv „Suzanin izbor“ – objašnjava Suzana, koja kaže da bi volela da se nađe u ulozi bake, s obzirom na to da je njenu ćerku Teodoru Kunić nedavno zaprosio jedan američki biznismen.

22_1000x0


 

Zeta jedva pustili na promociju
Dok je Suzana primala čestitke od gostiju zbog novog projekta koji sprema, njena ćerka Teodora Kunić imala je problem. Naime, njenog 30 godina starijeg izabranika nisu hteli da puste restoran u kojem se održavala promocija. Nakon kraće rasprave sa obezbeđnjem, on je pušten, ali je sa izabranicom Teodorom celo veče zabranjivao fotoreporterima da ih slikaju. Kada smo upitali Suzanu da li joj smeta što joj ćerka ima 30 godina starijeg verenika, ona poručuje da je za nju to normalno. – Muškarac i treba da bude stariji. Iskrena da budem, ne smeta mi, ali kod mene je uvek bila razlika od pet-šest godina. Sigurna sam da mlada devojka ne može da odoli šarmu zrelog muškarca. Ništa joj nisam rekla i meni to ne smeta. Činjenica je da je ona vrlo mlada, ali i naše majke su se udavale u tim godinama – objasnila je ponosno majka dvadesetjednogodišnje Teodore.

Izvor: Alo
Foto: Dušan Milenković, Zoran Ilić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273