Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Suzana Mančić bila u vezi sa bivšim mužem Merime Njegomir?! | Nostalgija.com

Suzana Mančić bila u vezi sa bivšim mužem Merime Njegomir?!


Milan, bivši muž Merime Njegomir, ispričao je da je bio u vezi sa Suzanom Mančić, i to pošto je raskrstio sa sa pevačicom.

Voditeljka je nekadašnjeg direktora Fonda za stočarstvo upoznala posle njegovog razvoda od Merime, koja ga je iznenada napustila 1995. posle 16 godina braka.

“Suzanu sam upoznao kada sam se razveo od Merime. Zapravo, nismo zvanično bili razvedeni, ali je ona otišla iz naše porodične kuće. Bio sam gost zobnatičkih večeri u Bačkoj Topoli. Tada je trebalo da pevaju Merima i Usnija Redžepova. Međutim, Merima je otišla za Švajcarsku, gde je imala drugi nastup, pa je umesto nje došla Mančićeva. Bila je veoma prijatna devojka”, priseća se Njegomir i otkriva da su posle te večeri počeli da se zabavljaju:

“Suzana mi se svidela na prvi pogled. bila je lepa i zgodna žena. Svidelo mi se to što je bila pametna, baš kao i danas. Išli smo zajedno u Grčku na odmor. Nismo se dugo viđali, oko tri meseca. Drago mi je što je uspela u životu jer je bila uporna i znao sam da će uraditi nešto”.

loading...