Supruga mu sve oprostila: Rajko Dujmić pušten iz pritvora

Dva dana nakon što je Rajko Dujmić pušten iz pritvora, gde je završio jer je početkom meseca naneo lakše telesne povrede supruzi Snježani, izgleda da mu je ona sve oprostila.

Supruga bivšeg člana Novih fosila objavila je na Fejsbuku citat „Ljubav vječno veže nas, ljubav koja nema kraj“, uz istoimenu pesmu Novih fosila, piše Tportal.hr.

Hrvatski mediji navode da će Dujmić biti upućen na lečenje, a to je i Snježaninina želja.

Nadam se da že stvarno otići na lečenje, kako bi sebi i svima koji ga vole i poštuju ulepšao život još kojom pesmom. Samo se molim da ga dodatno ne uzdrma činjenica da Novi fosili, pod tim imenom, dogovaraju koncerte u makedoniji – kaže Snježana za 24sata.hr.

Muzičar, za koga se dugo pričalo da ima problema sa alkoholom, zbog čega su ga navodno i izbacili iz benda, suprugu Snježanu upoznao je 1987, a venčali su se tri godine kasnije. Njemu je to prvi brak, a iz veze sa pevačicom Vesnom Srećković ima sina Tina kojeg je Snježana prihvatila kao svoje dete.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273