Supernova za Dan zaljubljenih sa Masimom u Beogradu

Pevač izuzetnih glasovnih veština Masimo Savić vraća se pred beogradsku publiku za Dan zaljubljenih 14. februara 2016. godine koncertom kog najavljuje kao muzičku supernovu u Sava centru

Masimo je proteklog februara, sa tek objavljenim hit albumom 1 dan ljubavi (2015), rasprodao desetak dana unapred Sava centar, a pred novo druženje sa publikom u njemu omiljenoj beogradskoj dvorani kaže da je došlo vreme za velike promene u aranžmanima.

Mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. Želim beogradskoj publici pružiti jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih hitova s akcentom na poslednji album. Sudar Ivana Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog benda stvoriće tu supernovu, objašnjava Masimo.

1448283510_Massimo foto Sanja Bachrach i Mario Kristofic2

Ulaznice za Masimov beogradski koncert u prodaji su već od utorka 24. novembra po cenama 1.500, 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim.

Dragi ljudi, dođite 14.2.2016. u Sava Centar. Trebamo si!, poziva Masimo.

Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih je molba sveta da se na jedan dan zaborave sve strahote današnjice i otvori put ljubavi. E i kao takav, Dan zaljubljenih je vrlo bitan.

Sa hit albuma 1 dan ljubavi Masimo je nedavno objavio spot za pesmu Zemlja zove oblake, koji je reditelj Radislav Jovanov Gonzo snimio u opservatoriji u istarskom mestu Višnjanu, koja je u poslednjih 15 godina postala svetski najplodnije mesto za otkriće malih tela u Sunčevom sistemu. Kao takva savršeno se uklapa u tekst pesme:

1448283581_Massimo foto Sanja Bachrach i Mario Kristofic3

Zemlja zove oblake, spasite me odavde ljubavi nam vratite, satelitom šeljite ja ne mogu živeti bez nje

Istra nam je još jednom poslužila kao inspiracija za spot, ali smo ovoga puta odabrali mikrolokaciju Višnjan. Kao i svaki put do sada, ispričali smo neku svoju priču i verujem da će vam se svideti, izjavio je Gonzo.

Iako pratim kako ljudi prihvataju pesmu na Youtubeu i facebooku, ipak se najvažniji odgovor od publike dobija kada se svira uživo. No, u ovom slučaju mislim da će vizualni deo, to jest spot, biti onaj odlučujući faktor, izjavio je Masimo.

Treba naglasiti da su u pesmi Zemlja zove oblake gitarske deonice snimili Masimo, Nikša Bratoš i cenjeni britanski muzičar Dejvid Rouds (David Rhodes).

 

Foto: Sanja Bachrach, Mario Kristofić, KtD
Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273