Sumnjiva smrt Gospode: telo Ekrema Jevrića na obdukciji?!

Ekrem Jevrić preminuo je u 56. godini u Njujorku, a porodica je planirala sahranu u subotu, 5. marta, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Gospode.

U Ali-pašinoj džamiji u Njujorku na hiljade ljudi izrazilo saučešće porodici Ekrema Jevrića, koji je preminuo u ranim jutarnjim satima ispred svoje kuće u Jankersu.

Podsetimo, Ekrem je pre nekoliko meseci imao komplikovanu operaciju zbog zakrčenja krvnih sudova. Na stomaku je imao tri hirurška reza. Ipak, kako je tada rekao, osećao se dobro i verovao je da će se što pre oporaviti.

U petak, oko pet sati, krenuo je na posao, a prethodno je u kući sa suprugom Igbalom popio kafu. Međutim, kasnije ga je u automobilu ispred kuće pronašao sin. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali za Gospodu nije bilo spasa.

U pet je jutros krenuo na posao. Ušao je u automobil i tu je umro. Nije ni upalio automobil. Ne mogu da verujem da smo ostali bez Ekrema„, kazala nam je kroz plač njegova supruga Igbala.

Porodica Jevrić je planirala sahranu u subotu, 5.mart, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Ekrema Jevrića.

Sahrana će se održati u nedelju.

Ekrem Jevric umrlica

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273