Sudar na novom mostu: Nataša Bekvalac povredila vrat u udesu

Hvala Bogu, sada je dobro. Nije pričinjena velika šteta na kolima„, kaže pevačicin suprug Ljuba Jovanović

Nataša Bekvalac povredila je vrat u saobraćajnoj nesreći koju je doživela prekjuče na Mostu na Adi. U pevačicin auto se drugo vozilo zakucalo otpozadi, a Nataša je od siline udarca povredila vrat. Srećom, reč je o lakšoj povredi.

natasa-bekvalac-most-povredila-vrat-udes-foto-nemanja-pancic-1447548685-784593

Iako je na lice mesta ubrzo izašla hitna pomoć koja je pevačicu savetovala da snimi povređeni deo i eventualno stavi kragnu, ona to nije učinila već je na sopstvenu odgovornost odlučila da ode kući.

Juče je paparaco Kurira ispred pevačicinog stana uslikao njen BMW, na kome su vidljivi tragovi udesa. Prema izjavama očevidaca, drugi vozač je kriv za sudar jer je Natin auto uništen otpozadi.

ljubomir-jovanovic-foto-dado-dilas-1447548685-784591

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo pevačicu, ali se ona do zaključenja broja nije javljala. Njen suprug Ljubomir Jovanović potvrdio je da je pevačica imala saobraćajku.

Nataša je imala manji udes. Hvala Bogu, sada je dobro. Mislim da je sama bila u kolima kada je došlo do nesreće. Još ne znam šta piše u policijskom zapisniku. Nije pričinjena velika šteta na kolima, treba da ih vozim kod majstora – rekao je Ljuba za Kurir.

Pevačica se juče odmarala u svom stanu i nije izlazila napolje da bi vrat sačuvala od dodatnih napora.


Nikad nije kažnjena
Svi Natašini prekršaji

Nataša nije poznata kao savestan vozač. Pevačicu su više puta snimatelji jedne emisije uhvatili kako pravi saobraćajne prekršaje za koje su propisane i novčane i zatvorske kazne. Uprkos tome, nikad nije bila kažnjena za te prekršaje. Ovo su neki od njih:
– prekoračenje od 41 do 60 kilometara na sat na auto-putu;
– prolazak kroz žuto ili crveno;
– telefoniranje u toku vožnje;
– vožnja zaustavnom trakom.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273