Stoja: Hoću da pevam u Narodnom pozorištu

Pevačica samouvereno tvrdi da je dorasla tome da može da nastupa u jednoj od najeminentnijih domaćih kulturnih institucija.

Stoja

Ako su se glumci pobunili što Marija Šerifović peva 25. marta u Narodnom pozorištu, onda će da se onesveste kada čuju ko želi da zakupi prostor i na istom mestu okupi svoju publiku.

E pa hoću i ja koncert u Narodnom pozorištu. Stoja institucija – napisala je poznata folkerka na svojoj Fejsbuk stranici.

Pretpostavlja se da bi njeni fanovi sa pivom u ruci igrali po stolicama, ali ova realizacija njenih želja je moguća samo u najluđim snovima.

stoja twiter

I još ako se uzme u obzir da su fanovi ranije Stoju upoređivali sa Betovenom, kao i to da su smislili novi pravac u umetnosti “stojizam”, to je pevačici očigledno dalo vetar u leđa.

Laska mi poređenje sa Betovenom – napisala je tada Stojanka.

Možda je Stoja pročitala izjavu Dejana Savića, upravnika Narodnog pozorišta, u vezi sa nastupom Šerifovićeve pa joj je to dalo dodatni motiv.

Marija nije neka bandoglava osoba i taj program će biti prilagođen. Neće biti ozvučenja koja se koriste u halama, neće biti plesačica i slično. Takođe, na ovom koncertu će biti dosta onih koji će prvi put doći u Narodno pozorište i kada vide kakvu lepu salu imamo, možda će doći da vide i neku predstavu – rekao je Savić.

Foto: Z. Ilić
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273