Stigla prijava protiv čoveka koji je izujedao Sergeja: Tužilaštvo ispituje da li je i glumac kriv

Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu stigla je krivična prijava protiv Gorana Ilića (41) koji se sumnjiči da je u noći između 26. i 27. marta napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru, ali će biti razmotrena i odgovornost Trifunovića za taj incident.

Portparol tužilaštva Leposava Vujanović rekla je da je krivična prijava stigla u utorak i da će se u toku dokaznom postupka utvrđivati da li ima krivične odgovornosti i na strani Trifunovića.

Takođe će, kako je dodala, biti razmotreno da li je reč o krivičnom delu lake telesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

U okviru dokaznog postupka tužilaštvo treba da pregleda snimak incidenta zabeležen sigurnosnom kamerom, kao i da sasluša Ilića, Trifunovića i Ilićevu suprugu koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu, a po potrebi i druge svedoke.

Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući. Mediji prenose da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega da je Ilić izujedao po šakama.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273