Stigao novi spot „Nevernih beba“

Pred vama je najnoviji video spot grupe „Neverne bebe“, koja će ovog proleća objaviti svoj 7. studijski album pod nazivom „Priča o nama“, četiri godine nakon prethodnog albuma „Praštam“.

Najavni singl i spot za istoimenu pesmu govore o sadašnjem trenutku pojedinca ali i društva u celini, otuđenosti svih generacija od sebe i od drugih, sveprisutnom nasilju, pogrešnim obrascima koji se šalju iz svih mogućih kanala za komunikaciju, ali i rešenjima – povratku prirodi, muzici, sebi.

U osnovi je ljubavna priča a spot je sniman na više lokacija u Beogradu i na Povlenu u blizini Valjeva.

Želimo da pošaljemo jednu poruku optimizma sa namerom da pokušamo da motivišemo ljude da se vrate pravim vrednostima, ma koliko to u današnje vreme izgledalo nemoguće i utopijski. Prve reakcije na spot su izvanredne, što pokazuje da su ljudi željni jednog drugačijeg, kulturološkog pristupa i koncepta u odnosu na one koji im se danas plasiraju“, otkriva Milan Đurđević, frontmen benda.

„Neverne bebe“ ovim spotom najavljuju i istoimenu veliku turneju u regionu, a album se očekuje krajem marta.

Izvor: RTS


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273