Stefan Kapičić u holivudskoj akciji sa Rajanom Rejnoldsom

Srpski glumac, poznat po ulogama u domaćim filmovima „Čarlston za Ognjenku” i „Bićemo prvaci sveta”, u „Dedpulu” pozajmio glas jednom od glavnih likova

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je veteran „Iks-men” serijala – Kolosus, jedan od glavnih likova u filmu „Dedpul”, otkriveno je da je glas ovom liku pozajmio Stefan Kapičić. Naš glumac, inače strastveni obožavalac Marvelovih stripova „Iks-men”, u filmu ovog serijala ozvučio je ruskog mutanta koji mu je jedan od omiljenih junaka.

Zvezda domaćih filmova „Čarlston za Ognjenku” i „Bićemo prvaci sveta” već duže vreme gradi karijeru i u Holivudu.

Snimao sam i ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga na TV, filmu i u pozorištu, ali osećaj da sam postao deo Marvelovog univerzuma kao Kolosus je neverovatan. Ponekad ne mogu da opišem taj trenutak saznanja da sam dobio ulogu, ali kad pomislim na njega osećam se srećnim i ponosnim – izjavio je Kapičić koji je igrao u popularnim američkim TV serijama „24”, „Brojevi” i „Jedinica”, zatim u filmu „Veliko čudo” sa Dru Barimur, a u Srbiji je snimao takođe holivudsku produkciju „Braća Blum” sa Edrijanom Brodijem.

Za film „Dedpul” naš glumac kaže da je reditelj Tim Miler imao ideju da Kolosus bude jači i veći od svih ostalih likova, tako da im je za te kadrove bio potreban izuzetno visok čovek.

Hteo je da Kolosus bude viši od dva metra, a ja sam visok 193 centimetra, tako da su koristili kaskadera-dublera zbog njegove visine. Miler je takođe hteo da Kolosus zvuči što je bliže moguće njegovom poreklu u stripu, što znači da je morao da ima tipičan ruski akcenat. Moj glas se uklapao u njegovu viziju Kolosusa i moj lik govori o njegovoj prošlosti dok je bio Petar Raspućin – objasnio je Stefan u intervju za popularni časopis „Entertejnment vikli”.

Naslovnu ulogu u filmu „Dedpul”, nekonvencionalnog Marvelovog antiheroja glumi Rajan Rejnolds, koji je ovu ulogu želeo još od 2005. godine. Sa vrlo traženom holivudskom zvezdom, miljenikom ženskog dela publike širom sveta, Kapičić je dobro sarađivao:

Na svetu ne postoji glumac sa toliko talenta i šarma koji bi bolje igrao Dedpula od Rajana Rejnoldsa. Rad sa njim je bilo fantastično iskustvo i njegove ideje i sugestije su mi mnogo pomogle.

Film „Dedpul” biće prikazivan u bioskopima od 11. februara, a prati priču o bivšem operativcu specijalnih jedinica – plaćeniku Vejdu Vilsonu. Nakon lažnih rigoroznih eksperimenata Vejd stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter-ego Dedpula. Ubrzo, neuništivi antiheroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i neobičnim smislom za humor, počinje da traga za ljudima koji su mu zamalo uništili život.

Autor: Ivan Aranđelović
Izvor: Politika


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273