Staje na ludi kamen: ženi se Bane Trifunović

Brat Sergeja Trifunovića venčaće se na leto s devojkom Aleksandrom Duende, koja radi kao di-džej

Branislav Bane Trifunović rešio je da ozvaniči vezu s devojkom Aleksandrom Duende. Njih dvoje će se, kako saznajemo, venčati na leto bez ikakve pompe.

Da se priprema za odlazak pred matičara, potvrdio je glumac, koji je na svom profilu na Instagramu postavio fotografiju na kojoj lista magazin o venčanjima.

S obzirom na to da je i sam jednom izjavio da je stidljiv, izgleda da je ovog puta odlučio da na indirektan način poruči svojim prijateljima da će uskoro stati na ludi kamen i skrasiti se.

branislav-bane-trifunovic-foto-instagram-1456180240-849831

Naravno, odmah su osvanuli komentari: „Znači da su pripreme već krenule! Nek je sa srećom!“ Među prvima kolegi je čestitala Milena Vasić, a oglasila se i Anđelka Prpić, koja je i na naslovnoj strani ovog časopisa. Bane je samo prokomentarisao: „Pa šta bih drugo čitao“, a na pitanje gde će na medeni mesec, istakao je da nikako neće u Zanzibar jer ima probleme s kajterima.

One koji su mislili da je sve ovo samo šala razuverila je Aleksandra, kada je postavila istu sliku.

Inače, brat Sergeja Trifunovića je članicu di-džej ekipe Girl panik predstavio javnosti početkom godine. Dugo godina zabavljao se i sa novinarkom iz Bosne i Hercegovine Aidom Alilović.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273