Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Šta to Kemiš i Ognjen rade zagrljeni u bade-mantilima!? (foto) | Nostalgija.com

Šta to Kemiš i Ognjen rade zagrljeni u bade-mantilima!? (foto)

U utorak u novoj epizodi Amidži šoua slavi se Dan zaljubljenih. Najzaljubljeniji par na našoj estradi – Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš otkriće tajnu njihove dogovečne ljubavi.

Voditelj je danas zagolicao maštu svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavivši sliku na kojoj je u bade mantilu zajedno sa Zoričinim suprugom.

Iako su mnogi pomislili da su Ognjen i Kemiš fotografisani u bade mantilu u hotelskoj sobi, u pitanju je porodični dom Zorice Brunclik i njenog supruga Miroljuba Aranđelovića. Ognjen Amidžić otkriće kako izgleda dom popularnog bračnog para u Krnjači, a saznaćemo i kako su on i kemiš završili zajednou bade-mantilima.

loading...