Šta im je ovo na glavi: srpska estrada spremna za Noć veštica

Kada bi vam neko rekao da ćete napucanu zvezdu “Granda” Katarinu Grujić videti sa globusom na glavi ili pak Radu Manojlović sa šeširom od prstenja, ne biste poverovali sigurno. Ipak, čuda se dešavaju

Već je postala tradicija da poznati estradni frizer Peđa Božić jednom godišnje okupi nekoliko poznatih dama i poigra se njihovom kosom.

One samo viknu: “Radi šta hoćeš”, a to se bukvalno i desi. Moramo da priznamo da je frizer i više nego inspirativan, te smo na njegovoj reviji na glavama estradnih dama mogli da vidimo svemirske letilice, bodlje za samoodbranu, veštičje šešire, globuse i žbunove. Događaj je ličio na uvertiru za predstojeću Noć veštica, ali ne zbog toga što su modeli izgledali strašno, već zato što bi ovakve frizure bile odlične za takvu priliku.

23_1000x0

U jednom beogradskom klubu, lude frizure prošetale su, osim Grujićeve i Manojlovićeve, njihove koleginice Andreana Čekić i Nadica Ademov, bivša farmerka Ljuba Pantović, manekenka Sunčica Travica, voditeljka rijalitija “Parovi” Bojana Ristivojević i još neke poznate i manje poznate pripadnice nežnijeg pola.

Sudeći po izrazu lica Nemanje Buhe, izabranika Katarine Grujić, nova Kaća mu se i te kako svidela te nije skidao pogled sa svoje drage.

Foto: Vesna Lalić
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273