Srušila se bina koncertu slavuja iz Mrčajevaca

Na koncertu popularnog pevača u istočnom Sarajevu došlo do nezgode. Vetar srušio konstrukciju bine. Povređene četiri osobe.

Pripadnici Centra javne bezbednosti /CJB/ Istočno Sarajevo i sudski veštak utvrdili su da je do urušavanja bine na kraju koncerta Miroslava Ilića u Istočnom Novom Sarajevu, došlo zbog toga što ona nije bila adekvatno učvršćena, ali i zbog loših vremenskih prilika.

Do urušavanja bine došlo je jer nije adekvatno učvršćena i loših vremenskih prilika i klizave podloge koje je dovela do toga da se krovna konstrukcija sa nosivim stubovima sruši zbog jakog vetra„, rekla je portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Ona je pojasnila da tužilac to nije kvalifikovao kao krivično delo i da verovatno, to neće biti slučaj.

Još se prikupljaju materijali i ostaje da se vidi šta će odlučiti tužilac„, rekla je Tešićeva.

Četiri osobe, koja su tom prilikom zadobila lakše povrede su nakon ukazane pomoći puštene na kućno lečenje.

Na Trgu Gavrila Principa u Istočnom Novom Sarajevu sinoć je u okviru obeležavanja Dana Republike održan koncert Miroslava Ilića. Povodom Dana Republike priređen je i spektakularni vatromet.

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273