Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Srpskog glumca proglasili za gej ikonu, a evo šta on kaže na to (foto) | Nostalgija.com

Srpskog glumca proglasili za gej ikonu, a evo šta on kaže na to (foto)

Za dva dana biće premijerno prikazan novi film Mime Karadžića “Biser Bojane” u kojem jednu od glavnih uloga tumači i mladi glumac Slaven Došlo.

A post shared by Slaven Došlo (@slavendoslo) on

Budući se u filmu “Pored mene”, u kojem je igrao pre novog ostvarenja Mime Karadžića, provlači tema homoseksualizma, što je slučaj i u filmu koji će tek doživeti svoju premijeru za dva dana, mnogi su glumca proglasili gej ikonom. Iako je za mnoge homoseksualizam i dalje tabu tema, za Slavena to nije – on ističe da je naklonjenost istom polu nešto što je danas u velikoj meri prisutno, zbog čega nema problem da o tome javno govori.

A post shared by Slaven Došlo (@slavendoslo) on

“To je sastavni deo života, našeg društva, tako da ne vidim nikakav problem zbog priče o tome”, objasnio je glumac kojeg svi s nestrpljenjem očekuju da ponovo gledaju na velikom platnu.

loading...