Srboljub želi da se suoči sa bivšom snajkom: Ljubin dever večeras ulazi u Parove da je uništi!

Najpoznatija srpska rijaliti sapunica o porodici Subotić se nastavlja. Kako Kurir saznaje, u vilu “Parova“ večeras će ući Srboljub Subotić, bivši dever Ljube Pantović.

Njegov ponovni dolazak biće veliki šok za Ljubu, koja je tek postala učesnik rijalitija i koja je upravo prilikom ulaska u “Parove“ odmah oplela po Srboljubu.

“Srba je zlostavljao moje ćerke. Gađao ih je peskom i metlama, udario je Aleksandru i ja sam ga prijavila policiji. Žao mi je što ga nisam prebila, on je zlo od čoveka. Cinkarošu, odmakni se od moje porodice. Platiću ti lečenje, Srbo”, vrištala je Ljuba pre pet dana, ne sluteći da joj produkcija “Parova“ sprema neprijatno iznenađenje.

“Biće zanimljivo videti da li će Ljuba Pantović i kad se Srba pojavi uživo pred njom biti toliko drčna i hrabra kao pre nekoliko dana. Znamo sigurno da Srboljub ima mnogo informacija o Ljubi koje će bez zadrške otkriti u emisiji”, kaže za Kurir izvor blizak produkciji “Parova“.

Srboljub Subotić je u januaru gostovao u “Parovima“ i najviše kritika uputio je svojoj bratanici Aleksandri, koja je plakala dok se raspravljala s njim i na kraju napustila dnevnu sobu.

On je tada osuo paljbu po ocu njene ćerke, Aleksandru Čabarkapi.

Kako Kurir saznaje, večeras bi u vilu nakratko mogla da uđe i Gorana Subotić, mlađa ćerka Ljube Pantović.

Srba Subotić je nedavno otkrio da je Goranu upravo Pantovićka izbacila iz kuće još pre tri godine.

Aleksandra je demantovala da ne razgovara s Goranom, ali nije htela ništa da kaže o odnosu mame i sestre.

loading...