Splitski Justin’s Johnson objavili singl “All In”

Splitski bend Justin’s Johnson objavio je novi singl “All In” koji će se naći na nadolazećem albumu.

Na albumu koji je u pripremi Justinsi pokazuju novi smer u svom muzičkom izražaju gde su ostali verni ska-punk korenima koje su nadogradili elementima swinga. “Punk nije umro u nama, samo smo mu stavili kravatu“, izjavio je Bernard Beka Andrijašević, novi basista benda. Osim njega, Justinsi su dobili pojačanje i na bubnjevima – Cyro Gastone iz Perugie velikim je delom zaslužan za novi zvuk benda.

Muzičku produkciju singla poverili su Ivanu Božaniću, članu bendova Pips Chips & Videoclips i ABOP, čije su produkcijske veštine već nagrađivane. “To je bila ljubav na prvi miks, šteta što će propasti s nama“, zaključili su Justinsi.

Za pesmu su snimili i spot. “All in” je prvi u nizu od četiri spota koje planiraju spojiti u jednu video celinu. Reditelj, snimatelj i montažer je Toni Mijač, koji je zaslužan i za sve prethodne video brojeve Justinsa, a u spotu se pojavljuje deo splitske glazbene scene, od članova benda Vertigo, preko Sile nečiste iz Solina do Saše Antića iz TBF-a i mlade glumice Anete Matulić.

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273