Spektakularni rođendan u Hali Sportova: Parni Valjak proslavio 40 godina postojanja

Veče posle akustičnog nastupa u Sava centru, spektakularnim koncertom u Hali Sportova, legendarna grupa Parni Valjak proslavila je prvih 40 godina postojanja i publici priredila nezaboravan električni nastup.

Izlazak Parnog Valjka na binu Hale Sportova, mestu gde je sve počelo pre 40 godina, dočekale su ovacije i vriska publike koja je jedva čekala prve taktove poznatih pesama i trenutak kada će grupa da zapeva svoje najveće hitove i time učini da ovo bude veče za pamćenje.

PV - photo Bojan Hohnjec 5

Publika je već na samom startu uplovila u sjajnu atmosferu koju Parni Valjak i te kako ume da napravi, a prepuna Hala Sportova je pevala u glas i plesala skoro 3 sata i vraćala bend na dva bisa. Aki, Hus i ekipa potpuno su se predali fanovima koji su i svoje napoznatije pesme poput “Jesen u meni”, “Zastave”, “Prokleta nedelja”, “Dođi”, “Uhvati ritam” i mnoge druge sasvim drugačije aranžmanski obojili.

PV - photo Bojan Hohnjec 2

Pozitivna energija kojom je Parni Valjak obeležio jubilej sasvim jasno objašnjava njihovu dugovečnost na bini, a dva produkcijski potpuno različita nastupa, u dva dana, potvrdili su činjenicu da u godini kada slave 40 godina karijere Parni Valjak zvuči bolje neko ikada.

Foto: Bojan Hohnjec
Autor: Bojana Radonić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273