Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Spektakularan koncert Zdravka Čolića u Lincu | Nostalgija.com

Spektakularan koncert Zdravka Čolića u Lincu

Foto: Drago Palavra

Napokon je došao i taj dan, dugoočekivani koncert Zdravka Čolića održan je protekle subote u glavnom gradu Gornje Austrije.

Ovo je bio prvi put da je Čola posetio ovu austrijsku pokrajnu, pa je ogromno interesovanje ljubitelja njegove muzike bilo očekivano, a bilo je i fanova koji su se zaputili u Linc i iz drugih krajeva Evrope.
Koncert je održan u dvorani „Tips Arena“ u organizaciji „Fantasy Production“ na čijem čelu se nalazi Fikret Vukalić Fantom, koji se pobrinuo da koncert bude održan po svetskim standardima.

*****Live in Concert***** Zdravko Colic, uživo u TipsAreni Linz 12.09.2015. Koncert je organiziran od producentske kuce Fantasy Production International (www.fantom.cc). Fotografije: Drago Palavra (www.dragopalavra.com)

Nekoliko hiljada ljubitelja Zdravkovih pesama, dočekalo je njegov izlazak na binu gromoglasnim aplauzom i skandiranjem njegovog imena. Čola je ređao „Noć mi te duguje“, „Tvoje oči“, „Ti si mi u krvi“ i mnoge druge legendarne balade koje su raznežile sve prisutne, a onda je nastala urnebesna atmosvera kada je počeo da izvodi pesme bržeg ritma „Pusti, pusti modu“, „Okano“, „Glavo luda“, „Mjerkam te, mjerkam“ i „Merak mi je“, da se sve orilo u dvorani od horske pratnje koju mu je pružila publika.

Autor: Svetlana Nenadović
Foto: Drago Palavra
Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273