Spektakl za prijatelje: Saša Matić raspametio publiku i u Sava Centru

Nakon što je u prepunoj beogradskoj Areni održao spektakularan koncert u tri čina, Saša Matić soinoć je ponovo beopgradskoj publici u Sava Centru priredio noć za pamćenje.

Sava Centar bio je premali da primi sve one koje su želeli da uživaju u pesmama Saše Matića, a raspoložena publika koja nije imala prilike da prisustvuje spektaklu u beogradskoj Areni, sa nestrpljenjem je iščekivala pevačev izlazak na scenu. Koncert koji se simobilično nosio naziv „za prijatelje“ započeo je numerom „Anđeo čuvar“ i izazvao gromoglasan aplauz i ovacije, a potom su nastavili da se nižu hitovi poput „Nađi novu ljubav“, „Kad ljubav zakasni“, „Maskara“, pa sve do današnjih hitova „Zabranjena ljubav“, „Sto svirača i mnogih drugih“.

U jednom trenutku pevaču se na bini pridružio i njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Aco Pejović sa kojim je otpevao jednu od svojih numera. Veoma raspoložena publika zajedno sa Sašom Matićem pevala je od prve do poslednje pesme, a da je i ovaj koncert bio za pamćenje, govori pregršt pozitivnih komentara koje danas pevačevi obožavaoci ostavljaju putem društvenih mreža.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273