Spektakl u LA – večeras koncert GNR

Američki hard rok bend „Gans en’ rouzis“, koji je prvi put na okupu posle 20 godina, vratiće se na scenu ranije nego što se očekivalo, s najavom o iznenadnom koncertu večeras u rodnom Los Anđelesu.

„Bend na koncertu“, navela je danas grupa na svom sajtu i dodala da koncert počinje u 23.00 po lokalnom vremenu u maloj sali u kojoj su nekada nastupali. Članovi grupe su naglasili da će koncert zaista biti održan večeras jer su mnogi obožaoci pomislili da je to prvoaprilska šala.

g

Grupa je nedavno saopštila da će održati 21 nastup u okviru turneje u Severnoj Americi.

Članovi grupe su objavili kratki video klip na svom sajtu u kojem najavljuju nastupe u 20 američkih gradova i u Torontu u Kanadi, gde će imati koncert ovog leta.

Bend međutim nije naveo datume koncerata. Ranije je najavljeno da će imati koncerte 8. i 9. aprila u Las Vegasu i 19. i 20. aprila u Meksiku.

„Gans en’ rouzis“ su u junu 1985. godine u Los Anđelesu osnovali pevač Vilijam Eksl Rouz, gitaristi Trejsi Gans i Izi Stredlin, basista Oul Bejč (kojeg je kasnije zamenio Daf Makejgan) i bubnjar Rob Gardner.

Njihova muzika je bila, u to vreme jedinstvena mešavina panka, bluza i glama.

Bend važi za jedan od najuticajnijih i komercijalno najuspešnijih rok bendova svih vremena.

Poznata grupa je u septembru 2010. godine održala koncert u Beogradu.

Grupa je izdala šest studijskih i tri uživo albuma, kao i tri video izdanja. Njihove najpoznatije pesme su „November Rain“, „Paradise City“, „Sweet Child O’ Mine“ i „Don’t Cry“.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273