Spektakl Džibonija u ispunjenom “Čairu” u Nišu

Pop kantautor Džiboni (Gibonni) u petak uveče u ispunjenoj dvorani “Čair” priredio je istinski muzički spektakl za oko 5.000 posetilaca njegovog prvog koncerta u karijeri u Nišu

Nastup započet sa “Činim pravu stvar”, a tokom kog su se mogli čuti hitovi kakvi su “U ljubav vjere nemam”, “Judi, zviri i beštimje”, “Žeđam”, “Tajna vještina”… Džiboni je završio dva časa kasnije, u velikom stilu, sa dva bisa.

Velika mi je čast što vas ima ovoliko puno… Hvala što ste došli na ovaj koncert. To mi znači puno”, obratio se Džiboni publici na početku, podsetivši da je prvi put bio u Nišu sa svojim bendom Osmi putnik “prije 28 godina, kao gost Kerbera”.

vlatko-stefanovski1

Praćen mnogoljudnim bendom, u kome se posebno istakla pevačica Stephanie Sounds, Džiboni je Nišlijama nadahnuto sa puno energije podario “Mirakul”, “Temperu”, “Divji cvit”, “Oprosti”, “Tolerancu”, “Posoljeni zrak”… i “Cesaricu”, koju ne peva često uživo.

Posebnu boju koncertu je davao specijalni gost, legendarni gitarista Vlatko Stefanovski koji je sa Džibonijem izveo i klasike svog nekadašnjeg benda Leb i sol “Čuvam noć od budnih”, “Čukni vo drvo” i “Kao kakao”.

dziboni

Večeras smo slavili život, slavili smo ljubav”, poručio je pred kraj Džiboni.

Želim vam puno ljubavi i zdravlja. Nek vas Bog čuva!

Izvor: Svet
Foto: Branislava Cvetković / City Rradio, Niš


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273