Snimaju prvi spot: Tarik i Adnan donose romantičnu priču o Sarajki

Zvijezde regionalnog muzičkog takmičenja X Factor Adria Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović koji su publiku oduševili svojom originalnošću, humorom i šarmom, snimaju spot za svoj drugi singl „Sarajka“. Reč je o baladi koja govori o tužnoj ljubavi između jednog momka i Sarajke koju utelovljuje Mirna Gradaščević.

‘Sarajka’ je pjesma Ismeta Polovine koja je stara 25 godina i došlo je vrijeme da se snimi. Nas je pogodila priča i odlučili smo je snimiti. S Ismetom smo odlučili nastaviti saradnju i radit ćemo još tri-četiri pjesme„, rekao je za Klix.ba Adnan Pacoli.

151202047.1_xl

Spot se snima na više lokacija u Sarajevu i svaka će imati svoju priču. Ekipa portala Klix.ba posetila je vredne momke na krovu jedne stambene zgrade na Grbavici s koje se vidi celo Sarajevo.

Pjesma nam je odmah legla i osjetili smo da će to biti nešto novo. Mislim da će se svidjeti publici jer ima dušu i pisana je po istinitom događaju„, kazao nam je Tarik.

151202047.3_xl

Ovo je druga pesma ovog fantastičnog dua. Prva pesma „Grad bez ljubavi“ izašla je krajem avgusta i ističu da su zadovoljni njenim uspehom.

Prvu pjesmu smo objavili bez promocije i marketinga i stvarno su je pogledali ljudi koji nas znaju. Imala je blizu 100.000 pregleda i zadovoljni smo. U ovu ćemo uložiti više. Imamo dobru pjesmu i scenarij za spot i mislim da će dobro proći„, istakao je Adnan.

Na spotu radi ekipa mladih profesionalaca: Admir Cvrčanin – režiser, Enes Cvrčanin – snimatelj, Enes Cvrčanin – montažer, Jasmin Nikšić – make-up artist i Jasko Sinanović – glumac.

Svi snimaju balade u prirodi, bend svira negdje, a mi smo odlučili uraditi kontra toga i napraviti filmsku priču o Sarajevu kako danas izgleda ili kako ga barem doživljavamo, te Sarajki koja je atipična za baladu. Tarik i Adnan su izuzetni glumci i zadovoljan sam saradnjom. Svi daju svoj maksimum. Imamo i dosta statista„, rekao je Admir Cvrčanin za naš portal našalivši se da „niko neće bolje ispričati priču o Sarajki od jednog Sandžaklije„.

151202047.5_xl

Spot „Sarajka“ trebao bi biti gotov za 15-ak dana, a u njemu se nalazi i vruća scena iz kluba gdje je predstavljena, kako je Admir rekao, sarajevska jetset-ovska klasika sa šampanjcem, Chivasom i plesom.

Inače, Tarik i Adnan su celo leto bili prebukirani nastupima, a zauzeti su i za Novu godinu.

Imamo dobrih ponuda i odlučujemo još, ali sigurno je da radimo i za najluđu noć„, kazali su.

151202047.4_xl

Kada je u pitanju privatni život, Adnan je istakao da ima vremena samo za jednu ženu u svom životu sugerišući da je zauzet, dok je Tarik i dalje slobodan.

Izvor: Klix.ba
Foto: Davorin Sekulić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273