Snima novi film: Biković pljačka kazino da bi otkupio svoj život

Mladi i talentovani glumac snima svoj treći film u Rusiji, a ako je suditi po fotografijama, ovo će biti pravi bioskopski hit.

Nakon saradnje sa proslavljenim rediteljem Nikitom Mihalkovim, glumac Miloš Biković naći će se u filmu još jednog ruskog reditelja Aleksandra Boguslavskog.

U novom trileru pod nazivom „Iza granice“ Miloš ima ulogu prevaranta koji je ukrao ozbiljnu sumu novca iz jednog kazina. Fotografije sa snimanja filma procurile su na internet, a mladi srpski glumac na njima izgleda kao prava holivudska zvezda.

Milos Bikovic na snimanju

Moj junak se susreće sa izuzetnim protivnikom, čovekom koji poseduje sposobnosti na granici paranormalnih, i upada u nevolju. Da bi se izvukao, primoran je da za sedam dana smisli akciju uz pomoć koje će zaraditi dovoljno novca da otkupi svoj život. Na tom putu ga očekuju iznenadna skretanja u nepoznati svet mistike i parapsihologije – otkrio je nedavno Biković detalje o novom filmu.

Autor: D. Rakočević
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273