Snežana Đurišić otkrila šta misli o učešću Jelene Karleuše u Zvezdama Granda!

Jelena Karleuša u novoj sezoni Zvezde Granda, postala je jedna od članova žirija, a iako je to iznenadilo mnoge gledaoce, Snežana Đurišić kaže da se njena mlađa koleginica, zasluženo našla u ovoj ulozi.

Na samom početku desete sezone takmičenje Zvezde Granda, mnogi su osporavali pojavljivanje Jelene Karleuše u ulozi žirija. Ipak, već nakon prvog emitovanja, mnogi su promenili svoje mišljenje, a Snežana Đurišić, koja se ove sezone nalazi u ulozi produkcijskog žirija kaže, da je njena mlađa koleginica opravdala ulogu i da se zasluženo nalazi na tom mestu.

Nema sumnje da je Jelena Karleuša jedna osoba koja je vrlo interesantna i intrigantna, na kraju krajeva. Veoma je britka na jeziku i direktna. Često zna da bude i neprijatna, ali je uglavnom u pravu„, izjavila je Snežana u jednoj emisiji na Grand televiziji, piše srbijadanas.

Autor: J.B.
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273