Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
„Smrdljivu bajku“ videlo 20.000 ljudi | Nostalgija.com

„Smrdljivu bajku“ videlo 20.000 ljudi

U prvoj nedelji prikazivanja, „Smrdljiva bajka“ bila je najgledaniji film u domaćim bioskopima, a od premijere u Beogradu, 25. novembra, ostvarenje scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića videlo je više od 20.000 ljudi.

Smrdljiva-bajka-f2

 

Nakon premijere u Centru „Sava“, povratak Žarka Lauševića na veliko platno, uz gostovanje autorske ekipe, prikazan je u Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Velikoj Plani, Zrenjaninu, Svilajncu i Vršcu.

Večeras će se ekipa Smrdljive bajke pokloniti publici u Smederevu, 5. decembra u Pančevu, dan kasnije u Kikindi, slede Ruma, Aranđelovac i Sremska Mitrovica 9. decembra.

Najvećim aplauzom u svim gradovima pozdravljen je Laušević, koji se ulogom beskućnika Mome, vratio u domaće bioskope posle 15 godina pauze.

Njegova partnerka u filmu je glumica Jelena Đokić koja tumači Emu, a u ostalim ulogama našli su se Petar Božović, Bojan Žirović, Miloš Vlalukin, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Bojan Lazarov, Marko Gvero.

Film producentske kuće „Brigada“ na repertoaru je svih većih domaćih bioskopa, a putem tri-de mobilnih bioskopa imaće priliku da ga vidi i publika u manjim gradovima u regionu.

Izvor: RTS


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273