Slobodi Mićalović priznanje rodnog Leskovca

Glumica je dobitnik najvišeg priznanja Leskovca, medalje „Oktobarska nagrada“, koje se dodeljuje povodom Dana grada

Glumica Sloboda Mićalović dobitnik je najvišeg priznanja Leskovca, medalje „Oktobarska nagrada“, koje se dodeljuje povodom Dana grada. Uspešna dramska umetnica nikada ne propušta da kaže da je detinjstvo provela u Leskovcu, čime širi pozitivnu sliku o gradu u kojem je rođena. Medalja je za nju bila iznenađenje, jer je mislila da je za tako veliko priznanje još uvek mlada.

Nama glumcima nagrade često dolaze kasno i počastvovana sam zbog ovog priznanja – rekla je Sloboda Mićalović primajući nagradu u leskovačkom Narodnom pozorištu, gde je kao dete provodila vreme družeći se sa kolegama njenog oca Dragana, takođe glumca. – Shvatiću ga kao obavezu da opravdam poverenje. Kažu da je detinjstvo najvažnije u životu čoveka. Imala sam predivno odrastanje u jednom divnom, zdravom gradu, sa divnim i kvalitetnim ljudima koji su uvek negovali kulturu. To su mi bile jasne smernice kuda ići dalje.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273