Slave petu godišnjicu veze! Ana i Mrka kako tinejdžeri: Ljubimo se od rane zore!


Milutin Mrkonjić (75) i njegova draga Ana Bekuta (57) već pet godina zaredom slave Dan zaljubljenih jer su baš na taj dan počeli svoju vezu, kojoj mnogi 2012. nisu davali dug rok trajanja!

Međutim, bivši ministar i folk zvezda juče su proslavili pet godina ljubavi, a slavlje je, kako su nam rekli, počelo od ranog jutra.

“U našem domu se od rane zore slavi Sveti Valentin. Za nas je to poseban dan”, rekao je Mrka i dodao da nisu planirali neku pompeznu feštu jer su i Ana i on juče imali poslovne obaveze.

“Ana se upravo sprema za snimanje Zvezda Granda, a ja idem na gradilište. Obaveze moraju da se završe, a posle toga će biti vremena i za nas dvoje. Važno je da smo zajedno, sve ostalo je nebitno”, raspoloženo je Mrka izjavio za Kurir, a onda je telefon predao svojoj lepšoj polovini.

“Hvala što ste se setili da nam čestitate ovaj značajan datum. Nadam se da je i vama lep kao Milutinu i meni. Poljupcima smo počeli ovaj lepi dan. Koliko god godina bude ispred nas, volela bih da ih zajedno provedemo. Od Milutina sam dobila cveće, a ako na vreme završim snimanje Zvezda Granda, ići ćemo i na neku lepu večeru”, rekla je Bekuta.

Milutin Mrkonjić iselio je zakonitu suprugu Draganu Dašu Mrkonjić iz hotela u centru Beograda, u koji ju je smestio krajem prošle godine. Političar se na ovaj korak odlučio zbog sve većeg pritiska medija, pa je ženu ovoga puta smestio na tajnu lokaciju i sada samo on zna gde se ona nalazi. Naime, Daša je iz hotela najpre otišla u svoj stan na Vračaru, odakle ju je Mrkonjić odvezao u apartman u kojem će živeti do daljeg.

loading...