Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Sladoled i skijanje – savršena zimska kombinacija! | Nostalgija.com

Sladoled i skijanje – savršena zimska kombinacija!

Sneg i uživanje na stazi u skijanju i sankanju, a na kraju najslađa od svih poslastica – sladoled, pravi je recept za savršeni zimski dan.

U savršenoj zimskoj idili upotpunjenoj sladoledom, imali su priliku da proteklog vikenda uživaju posetioci najpopularnijih skijališta na Kopaoniku i Zlatiboru. Njih je Frikom iznenadio Cheesecake sladoledom i Cookie kornetom što je obradovalo sve skijaše, a naročito one najmlađe.

Za sve one koji imaju nedoumicu da li sladoled treba jesti zimi, sladoled Cheesecake je kao stvoren da vam svojom neodoljivom kombinacijom ukusa cheesecake-a, jagode i sočnog biskvita ulepša zimske dane kada nam svima tako nedostaju zraci sunca.

Za dodatnu dozu raspoloženja kornet Cookie će vas osvojiti ukusima vanile, čokolade i komadićima tamnog keksa.

Naučnici preporučuju konzumaciju sladoleda tokom zime iz razloga što je temperaturna razlika između našeg tela i spoljne sredine u ovom periodu godine manja nego tokom vrelih letnjih dana.

loading...