Slađa Alegro iskreno o gubitku bebe: To je teško i kad imate decu, a kamoli ovako

Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Allegro, obradovala je u novembru prošle godine obožavaoce i svoje bližnje vešću da je ponovo ostala u drugom stanju, nakon što je godinu pre toga ostala bez bebe u drugom mesecu trudnoće. Nažalost, ni druga trudnoća nije bila uspešna, pa je ubrzo izgubila bebu po drugi put.

Slađa nije lako podnela spontani pobačaj, kao i svaka druga žena u toj situaciji, ali nije dozvolila sebi da toliko klone duhom da izgubi veru u bolje sutra.

Prvi put nakon drugog spontanog pobačaja, Slađa otkriva kako se osećala nakon druge neuspešne trudnoće, ko joj je bio najveća podrška u tim trenucima i na koji način sebe bodri u želji da se ostvari u ulozi roditelja.

Pevačica raskošnog glasa kaže da je ružnu fazu nakon gubitka prebrodila uz podršku muža i prijatelja.

“Teško bude, kažu i ako već imate decu, a kamoli ovako. Svaka žena teži tome, to je kruna odnosa između muškarca i žene. Imam divan brak i samo je to nešto što zaista fali, ali ne smete očajavati nikad. Dignute glave kažete sebi – to je valjda tako trebalo, i idemo dalje. Podrška partnera je u tome svakako najbitnija, ali i prijatelja koji su svake sekunde bili tu i hvala im na tome. Znali su kad treba da me puste samu, a kad da budu tu da me zagrle. Prolazi sve. Dolaze neki novi dani i nove nade”, pozitivna i puna nade da će i ona jednog dana dobiti potomstvo, kaže Slađa za Blic puls, i dodaje:

“Nijednog trena nisam bila depresivna i ponosna sam na sebe. Treba znati pregurati. Samo kažem hvala dragom Bogu što je moj partner takav kakav jeste i što je znao i zna kako treba u takvom trenutku. To je energija, to je ono što vam daje snagu. Daće Bog, biće sve dobro”, u pozitivnom tonu nastavlja pevačica.

Ona kaže da ne postoji terapija, niti konkretan savet šta da učiniti kako bi naredni put održala trudnoću.

“Postoji samo jedno, bez stresa, pozitivne misli, vera i puno ljubavi”, zaključuje Slađa.

Prošlog meseca navršilo se tačno godinu dana otkada su Slađa i Zoran stali na ludi kamen. Iako su imali u planu da obeleže prvu godišnjicu braka kao i većina drugih supružnika – putovanjem, ipak su to učinili malo drugačije.

“Prva godišnjica braka i skoro šest godina veze, a kao da je večnost. Nismo imali vremena da otputujemo, pa smo to odložili za neko lepše vreme. Muž me je tog dana iznenadio kao nikad. Znajući da mi je velika želja bila da naučim da pucam, odveo me je u streljanu. Izašla sam iz nje i tresla se, jer me je sustigao ogroman adrenalin zbog svega. Kasnije smo otišli u naš omiljeni restoran na ručak i sve u svemu, jedan divan dan”, otkriva pevačica.

loading...