Skandal na snimanju TLZP: Slavica Ćukteraš umislila da je zvezda, neće da glumi koleginicu

Slavica Ćukteraš jedna je od učesnica šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“, a na snimanju je već pravila haos.

Naime, bila je besna što je morala da imitira koleginicu Vesnu Zmijanac jer, kako kaže, kroz njen lik ne može preterano da se istakne.

Uprkos tome što joj je pružena šansa da se ponovo vrati na estradu, iz koje je otišla jer je sa dečkom golmanom Vladimirom Avramovim, najpre živela u Italiji pa u Japanu, Slavica ne odustaje od svojih principa. Ona želi tretman svetske zvezde.

Slavica Cukteras 2

Puna je sebe. Malo komunicira s ostatkom ekipe i voli da sve bude po njenom. Kad je dobila zadatak da u prvoj emisiji bude Vesna Zmijanac, to joj se uopšte nije dopalo, ali je ipak pristala. Ipak, najteže joj je palo kada je morala da se maskira. Stalno je imala primedbe na šminku, na masku...“, otkriva izvor.

Slavica sa medijima ne želi da komunicira a jedan od uslova učešća i bio je da ne komentariše dešavanje na ljubavnom planu. Pristala je da govori samo o šou programu.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273