Skandal na Severininom venčanju: Keba se usred svadbe posvađao sa sinom, evo i zašto

Uzeo je mikrofon i od njega niko nije mogao da dođe na red – besna je na kolegu Nada Topčagić

Dragan Kojić Keba je, navodno, upropastio svadbu svog sina Igora i snajke Severine – otkrivaju gosti koji su bili na njihovom venčanju u nedelju.

Folker je prekidao glamurozni program koji su mladenci organizovali, a na kraju se i posvađao sa naslednikom pred pred brojnim zvanicama. Neki od njih tvrde čak i da je Igor vikao na Kebu zato što je tokom cele noći držao mikrofon i ponašao se kao voditelj programa.

Sedi ovde i gledaj, nemoj da mi kvariš veselje – rekao je u jednom trenutku mladoženja svom ocu.

Izvor koji je insistirao na anonimnosti, kaže da su se gosti pitali – “Ko se ženi ovde, Dragan ili Igor?

severina-feature

Kebina dugogodišnja prijateljica Zlata Petrović priznaje da je njen kolega bio “šef parade”, ali ona tvrdi da to njoj nije smetalo:

Keba je prekinuo program koji su mladenci isplanirali, ali i bolje što je to uradio. On je osetio da fale narodnjaci, bez kojih nijedno veselje u Srbiji ne može da prođe. Nije mi bilo ružno ni čudno što je to uradio. Keba je dosta pevao, zvao je i mene, a želeo je da ispoštuje i sve svoje kolege – kaže Zlata.

DR694126

S druge strane Nada Topčagić kaže da nju nije ispoštovao:

Keba je uzeo mikrofon i od njega niko nije mogao da dođe na red. Mnogi su želeli da otpevam “Jutro je”, ali mi on nije dao. Došlo mi je da mu kažem “Nemoj da daviš, čoveče“. Trebalo je da pusti mladence da svoj program sprovedu do kraja, bolje bi bilo – priznaje Nada.

DR694551

Foto: Telegraf
Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273