Side Project prije Teen Dazea u Zagrebu

Valentinovo u zagrebačkoj Tvornici, u nedelju, 14. februara, dovodi producenta Teen Dazea, a kao predgrupa nastupiće odličan zagrebački duo Side Project.

Nakon uspešne promocije debitantskog albuma „Things Which No One Else Should Know About“, Side Project se vraća u mali pogon Tvornice Kulture. Ovog puta ćemo ih gledati u originalnom izdanju kao duo, gde Luka i Anja predstavljaju svoj materijal u ponešto intimnijem aranžmanu. Za razliku od često akustične postave, ovaj put su pripremili kombinaciju synthisizera i električne gitare koje odlično zaokružuju njihov graveyard-pop potpis. Za Side Project sve je počelo s obradama bendova kao što su Depeche Mode, Muse i Texasa, a debitantski album „Things Which No One Else Should Know About“ dobio je pohvale medija koji ga nazivaju jednom od najboljih debitantskih albuma.

Valentinovo u Tvornicu, u nedelju 14. februara 2016. dovodi Teen Dazea, jednog on najperspektivnijih mladih muzičara i producenata. Rad ovog Kanađanima već je priznat kroz poznati Majestic Casual kanal koji je kao audio-vizuelna platforma zadužen za otkrivanje novih indie, soul, r’n’b i sličnih zvukova. Njegove sanjive i melodične pesme biće savršena zvučna kulisa za Valentinovo, a kao potvrda tome stiže upravo objavljen novi singl “Célébrer”.

U Hrvatsku dolazi u sklopu velike evropske turneje koja uključuje nastupe u Latviji, Nizozemskoj, Nemačkoj, Belgiji, Engleskoj Francuskoj, Italiji, Češkoj. Teen Dazea premijerno gledamo u zagrebačkoj Tvornici kulture na Valentinovo 14. februara.

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273