Severina i Igor Kojić: Venčanje zakazano za 21. novembar

Foto: Instagram

Popularni par, Severina Vučković i Igor Kojić krunisaće svoju ljubav brakom za manje od dva meseca!

Svadba je zakazana za 21. novembar u jednom hotelu u Beogradu, objavio je portal24sata.hr, a prenosi Hello!. “Imali smo samo 48 sati za donošenje odluke dolazimo li na venčanje godine ili ne”, tvrde neimenovane zvanice.

Sastavljanje spiska zvanica započeto je još prošle srede. Istog dana Igor je otputovao nazad u Beograd kako bi započeo sa pripremama, dok je Seve imala nastup u Makedoniji. “Dugo su razmišljali o lokaciji venčanja. Beli Dvor na Dedinju dugo je bio favorit obe porodice. Niko ne zna zašto je Severina odustala od rezidencije kraljevske porodice Karađorđević, samo znamo da je to bila njena odluka”, rekli su neimenovani prijatelji budućeg mladoženje.

severina-igor-kojic
Foto: Instagram

Pevačica je započela potragu za venčanicom pre nekoliko meseci, dvoumila se između Vere Wang i Oscara de la Rente, ali se na kraju odlučila za kreaciju svoje prijateljice, Matije Vuice.

Nema sumnje, njihovo venčanje biće događaj godine i dokaz mnogima koji su sumnjali da je ljubav hrvatske zvezde i bivšeg fudbalera samo marketinški trik.

Izvor: Tračara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273