Seve stigla u Beograd: Konobarima će oduzimati mobilni, a gostima zabraniti selfi

Pevačica ništa ne želi da prepusti slučaju: konobari u hotelu neće smeti da imaju telefone, a gosti će morati da se suzdrže od selfija

Ceo tim profesionalaca angažovan je i dobro plaćen da pripremi hotel, organizuje Severinino i Igorovo građansko venčanje, dekoriše salu… Ali uprkos tome, pevačica, kako smo saznali, želi da sama isprati svaki detalj svoje “srpske svadbe”.

Uz to, ona svakodnevno vežba u teretani kako bi joj venčanica koju joj je sašila njena dugogodišnja saradnica, hrvatska dizajnerka Matija Vuica, stajala što bolje. Glamurozna haljina je već dopremljena u Beograd, kao i još nekoliko svečanih toaleta koje će mlada kasnije obući.

Severina daje celu sebe u pripremi venčanja sa Igorom. Juri po ceo dan od hotela do kuće Kojića i po celom Beogradu. Stalo joj je da sve bude savršeno i da taj dan pamti kao najlepši do kraja života. Takođe, želi da se svaka zvanica oseća posebno i da ima privatnost, pa je tako i konobarima, kao i kompletnom osoblju hotela u kojem će se desiti svadbeno veselje zabranila upotrebu mobilnih telefona – kaže izvor “Blica” blizak mladenačkom paru.

Iz ovog prestoničkog hotela su nam potvrdili ovu informaciju i dodali da im je zabranjeno da o svadbi govore čak i sa članovima svoje porodice.

Svi smo potpisali ugovore o čuvanju privatnosti ovog para i mobilni telefoni će nam u nedelju biti oduzeti. Verovatno iz predostrožnosti da neko od nas ne napravi fotografiju mladenaca i pusti je u etar. Gostima su, kako smo čuli, zabranili i da prave selfije i kače na društvene mreže da niko ne bi mogao da vidi kako izgleda svečana sala na dan venčanja – ispričao je za “Blic” jedan od zaposlenih u ovom hotelu koji je insistirao na anonimnosti.


Iz Hrvatske stižu frizer i šminkerka
Severina Vučković ništa ne želi da prepusti slučaju. Kako „Blic“ saznaje, hrvatska pop zvezda rešila je da dovede svoje saradnike iz Hrvatske koji se brinu o njenom izgledu. – Iako sarađuje sa velikim brojem poznatih frizera i šminkera iz Beograda, ona je rešila da za ovu priliku dođu njeni saradnici i prijatelji iz Zagreba, koji će biti zaduženi za frizuru i šminku – kaže izvor blizak pevačici za „Blic“.


 

Autori: Adelarda Popović, Vesna Đorđević
Foto: M. Ilić
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273