Seve i Igor idu u Ameriku kod Taše

Posle tajnog zavetovanja na večnu ljubav, hrvatska zvezda nastavlja da iznenađuje: medeni mesec neće biti samo njen i mladoženjin, već će ga provesti porodično sa svekrom, svekrvom i zaovom.

 

 

Pošto je kompletna ceremonija venčanja protekla u porodičnoj atmosferi, i sasvim intimno, Severina Vučković (43) i Igor Kojić (28) odlučili su da nastave u tom pravcu.

 

672770_severina-140715ras-foto--milorad-milankovic-40_ff

Tako su rešili da nakon Hrvatske, u kojoj su se zakleli na večnu ljubav, odlepršaju put Amerike, u posetu Igorovoj sestri, Kebinoj ćerki Nataši – Taši.

natasa-kojic
Nataša Kojić željno čeka da upozna snajku

Severina i Igor medeni mesec nisu planirali, pa su Keba i Olja uzeli stvari u svoje ruke i organizovali put u Ameriku – otkriva za „Blic“ izvor blizak paru. Inače, Nataša Kojić je preko Instagrama kontaktirala Severinu i pozvala je u Ameriku, i to na surfovanje. Bila je to „pozivnica“ u vidu fotografije sa plaže. Inače, poznato je da su Severinu svi Kojići zavoleli još pri prvom susretu, pa je Severina ubrzo postala član porodice.

Olja je isplanirala da prvo ona i Keba odu kod Taše, a da im se zatim pridruže i mladenci. Tako će moći još intimnije da proslave svoje zavete i uživaju u opuštenoj porodičnoj atmosferi – kaže izvor blizak paru.

Da je Severini od početka sasvim dovoljan samo Igor, te da joj avioni i kamioni u ovoj priči i nisu toliko zanimljivi, jasno je kao dan. To potvrđuju i navodi našeg izvora, da je Severina kad god bi došla u Beograd spavala u Kebinoj kući.

Od kada je prvi put ušla u kuću porodice Kojić, kad ju je Igor upoznao sa svojima, Severina nijednom nije otišla u luksuzan hotel, kao što inače čini. Svaki put kad dođe u Beograd, ona prespava u Igorovoj dečačkoj sobi – otkriva naš izvor još jedan detalj iz njihovog zajedničkog života.

Severina i Igor su jedno drugom izgovorili su sudbonosno da 25. septembra u Crkvi pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama, u Istri. Ceremonija je održana u potpunoj tajnosti, a prisustvovalo joj je samo 25 ljudi, pored kojih su najvažniji gosti bili Severinina majka Kata, sestra Marijana i kumovi.

Foto: Hello, Z. Ilić, M. Milenković
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273