Sergej Trifunović otkrio ono što je Dragan Nikolić dugo krio: Gago, izvini, morao sam

Iako ga je Dragan Nikolić zamolio da o tome ne priča, Sergej Trifunović je ipak podelio sa javnošću kakav je Nikolić bio čovek.

Trifunović je u emisji Exkluziv otkrio: “Gaga je čovek koji je znao da me pozove i kaže hoću da ceo svoj honorar za film koji sam dobio preusmerim na neko dete kome to treba. Ne postoje dve takve osobe na svetu. I ono što me najviše molio je da se to ne zna. Zato, Gago, izvini, morao sam da ispričam.”

Kako kaže Sergej, Dragan je bio jedan od najvećih donatora humanitarne fondacije, ali nije želeo da se o tome pročuje i priča po medijima. Poznati glumac je ostavio sve u šoku kada je preminuo pre dvanaest dana. Sergej završava: “Mrzim reč sahrana uz nekog toliko živog kao što je Dragan Nikolić. Dragan Nikolić nije osoba koja može da umre. Možemo da kažemo da je to bio zemni ispraćaj Dragana Nikoilića.”

Izvor: Tračara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273