Sergej Trifunović ne štedi ni koleginice: Zato što su sve glumice ku*ve

Glumac Sergej Trifunović poznat je kao osoba bez dlake na jeziku, ali je njegova objava na društvrnoj mreži Instagram šokirala javnost.

Naime, Sergej je sa svojim fanovima podelio citat iz serije Rim u kojem akter govori da je prostitutkama i glumcima zabranjen pristup sahrani Gaja Julija Cezara. Na fotografiji koju je objavio vidi se deo citata “prostitutkama i, glumcima, što je jedan od pratilaca pročitao drugačije.

Ja sam pročitala prostitutkama, glumicama. Zašto je to moj mozak tako video”, pisalo je u komentaru ispod fotografije, a glumac je kratko odgovorio:

Zato što su sve glumice ku*ve”, napisao je Trifunović.

Njegove koleginice nisu mu mnogo zamerile.

S obzirom da je to reč iz filma, mislim da se osvrnuo na to što se pre 100 godina roditelji nisu davali ćerkama da se bave tim poslom jer su smatrali da je to prostitucija, na to je mislio. Sigurna sam da je reč o šali, uostalom i sam Nušić je rekao da su umetnici ku.ve, tako da sam mislila da Sergej nije mislio ozbiljno”, rekla je glumica Anja Mit za Alo.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273