Selma prolazi kroz pakao: Idem na operaciju, a muž mi ne da da vidim sina

Poznata pevačica Selma Bajrami prvih dana nove godine prolazi kroz pravi pakao.

Selma je primljena u bolnicu kako bi operisala endrometriozu, ali je više brine to što joj bivši suprug Mujo Mušić zabranjuje da vidi sina Darisa pre hirurškog zahvata.

Trenutno prolazim kroz životni pakao jer je moj sin Daris poslednjih šest dana kod svog oca, koji ne želi da mi pošalje ni fotografiju mog mezimca kako bih ga videla pre operacije. Prema dogovoru, Daris je za vreme praznika trebalo da bude kod njega, a ja sam mu slala poruke kako bi mi poslao fotografije, što on nije želeo da učini. Poslednjih godina imam velike probleme sa njim zbog toga što ne poštuje nijedan dogovor. Trebalo bi da se u februaru konačno razvedemo i da mi više ne pravi probleme„, započela je svoju priču Selma za Alo, koju hirurška intervencija uopšte ne plaši.

Imam zakazanu operaciju, to je nešto što vučem još od porođaja i zbog poslovnih obaveza nisam mogla da je uradim. Koliko znam, to nije ništa opasno, obična rutinska operacija uklanjanja masnog tkiva. Mnogo sam emotivna i poslednjih dana me sve ovo dosta pogađa, pogotovo ova situacija sa sinom. Htela sam da ga vidim pre operacije, ali u tome nisam uspela i baš mi je loše zbog toga„, iskrena je Selma.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273