Selma Bajrami: Svaki bol prestaje kad sam pored sina

Pevačica nakon operacije jajnika juče je puštena na kućno lečenje, ali je njena sreća utoliko bila veća jer je posle deset dana prvi put videla sina Darisa.

Naime, pevačica Selma Bajrami je operisana u jednoj klinici u Beču, gde joj je ostranjeno strano tkivo sa jajnika. Ona je za Alo! izjavila da prolazi kroz pakao, da ima jake bolove, ali da je najviše boli to što njen bivši muž Mujo Mušić ne dozvoljava da vidi njihovog naslednika, niti da ga čuje telefonom. Međutim, Selmu je juče na vratima porodične kuće dočekao sin, zbog čega se rasplakala. Kako je rekla za naš list, konačno je srećna i spokojna.

A photo posted by Selma Bajrami (@selma.zvrk) on

Imam i dalje jake bolove, ali sada svaki bol prestaje i nestaje kada sam pored sina. Srećna sam i spokojna napokon što sam u mogućnosti da uživam sa detetom. Daris je još mali, ali dosta toga on razume i u ovim trenucima mi je velika podrška. Ne mogu da opišem koliko sam srećna što je sa mnom! Svaki bol nestaje kada ga vidim pored sebe srećnog i nasmejanog – kaže Selma, koja inače ima starateljstvo nad Darisom, ali ga je za novogodišnje praznike poslala kod oca, gde mu je zbog svoje hirurške intervencije produžila boravak. Pevačica se inače nakon dve godine braka rastala sa bivšim suprugom, koji, kako ona tvrdi, stalno koristi dete da bi joj napakostio.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273